-Vi kan ikke beholde begge

Oppdatert: 13. March 2011

Alan Pardew kommer ikke til å beholde både Tim Krul og Fraser Forster når neste sesong starter.

Tøff konkurranse

Newcastle har gjennom Premier League årene alltid hatt solide målvakter ,og mens forrige tiår var en lang duell mellom Shay Given og Steve Harper, så er det en ny solid generasjon på vei opp nå. Tim Krul har spilt 15 Premier League kamper denne sesongen og imponerte tidvis. Jevngamle Fraser Forster har denne sesongen vært utlånt til Glasgow Celtic som kjemper om ligatittelen i Skotsk Premier League. Begge har vist seg som meget lovende målvakter, men det virker lite sannsynlig at begge er på St.James Park de neste årene. Alan Pardew har sett lite av Fraser Forster på treningsfeltet og ønsker målvakten hjem til Tyneside når pre-season treningen starter i juli.

– Jeg har ingen planer om å hente inn en ny keeper. Vi har våre tre keepere her, og i sommer vil de starte med blanke ark, men Harper har kanskje en liten fordel med tanke på hvor godt han har prestert denne sesongen.

– Tim Krul og Fraser Forster blir nødt til å fighte for plassen i sesongoppkjøringen.

– En av de må dra, mens den andre må bli her for å kjempe med Harper om plassen, forteller Pardew som står ovenfor et tøft valg til sommeren.

You must be logged in to post a comment Login