Kan bli æraens første signering

Oppdatert: 09. October 2021

Newcastle er i startfasen av en ny æra, hvor det ikke kommer til å være mangel på ambisiøse signeringer i tiden som venter. Store profiler linkes allerede til klubben, og det kommer ikke til å stå på pengene.

Ifølge troverdige The Telegraph, er søkelyset allerede rettet mot Burnleys snart 29 år gamle midtstopper, James Tarkowski. Avisen hevder det er forventet at spilleren blir én av de første som ankommer klubben under det nye regimet. Spilleren selv skal naturligvis like idéen av å skifte ut en tilværelse i Burnley, hvor målet stadig er å fornye Premier League-kontrakten, mot et mer ambisiøst prosjekt. Midtstopperen har de siste sesongene vært en bauta i midtforsvaret til Sean Dyche, sammen med sin kollega Ben Mee.

Klubber som Leicester og West Ham, som sikter mot toppen, har de siste sesongene forsøkt å hente spilleren. Det er prislappen på spilleren som har satt en stopper for en overgang. Ifølge tidligere rapporter, skal Burnley kreve omkring 40 millioner pund for midtstopperen. Det er store summer for en snart 29 år gammel midtstopper med kun to landskamper for England. Ifølge The Telegraph vil spilleren få lov til å forlate klubben om et bud i den prisklassen ankommer i januar.

Det er ventet at Steve Bruce har forlatt klubben innen årsskiftet, så det gjenstår å se hvem som er ved roret da, og hvorvidt Tarkowski er en spiller som tas imot med åpne armer av en ny trener.

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login