Kamp og omvisning bekreftet

Oppdatert: 08. February 2012

Viktig informasjon til de som skal være med på supporterturen mot Sunderland: Vi har nå meldt oss på stadionomvisning på SJP kl 11 på lørdag. Etterpå møter vi gutta på Newcastle-Online i vennskapskamp fra klokken 2 til 4 på ettermidagen lokal tid.

For de som vil være med blir det også en bar-runde etter fotbalmatchen. Her arrangerer vår TAN-representant Henrik Risdal en quiz med premier. Det er garderober med dusj ved fotballbanen. Kart og direksjoner blir gitt snarest.

Påmelding

Vi håper at så mange som mulig vil være med på dette opplegget. Stadionomvisningen koster 60 kr for medlemmer og 120 kr for ikke-medlemmer, og penegne må settes inn på kontonummer 9722.18.51130 snarest for de som ikke har betalt enda. Fotballkampen koster også noen pund, men dette trenger man ikke å betale på forhånd.

Vennligst send oss en kort mail via dette skjemaet hvis du ønsker å delta på stadionomvisning, fotballkamp eller begge deler. Vi setter pris på om de som allerede har meldt seg på stadionturen også sender oss en melding hvis dere ønsker å spille vennskapskampen. Vi må nemlig vite hvem som skal spille. Forhåpentligvis klarer vi å samle nok spillere!

You must be logged in to post a comment Login