Jul uten Ben Arfa

Oppdatert: 17. December 2012

Newcastle-manager Alan Pardew risikerer å måtte klare seg uten stjernespiller Hatem Ben Arfa under det tøffe juleprogrammet.
Den 25-år gamle landslagsspilleren var ikke på banen mot Manchester City grunnet en hamstringskade, og Pardew har nå avslørt at Ben Arfas fravær trolig vil bli lengre enn fryktet.

– Hatem ser ut som han kommer til å være ute med skade de neste to eller tre kampene. Vi kan ikke risikere å bruke han før han er frisk, sier Pardew.

Ben Arfa fikk den opprinnelige skaden under 1-1-kampen i Europa League mot Maritimo 22. november, og lørdag var spillerens fjerde kamp utenfor banen. Han returnerte og scoret i 2-1 tapet mot Fulham 10. desember, men merket senere smerter i hamstringen og fryktet en forverring. Dermed har Pardew besluttet å hvile spilleren i et forsøk på å unngå et mye lengre skadeavbrekk.

Ben Arfa vil sannsynligvis gå glipp av lørdagens avgjørende hjemmekamp mot QPR, som til slutt vant sin første seier i helgen. Han blir trolig også utelukket på den fryktede Boxing Day-turen til Manchester, samt besøket i London mot Arsenal tre dager senere.

Franskmannen har vært en av de få som har vist seg å være i god form denne sesongen, og mangelen av spilleren er et betydelig tap for laget. Savnet etter midtstopper Steven Taylor og playmaker Yohan Cabaye, har gjort at skaden til franskmannen kom på det verst tenkelige tidspunkt. Likevel har Pardew troen på seier mot QPR.

– Troppen som spilte lørdag er god nok. Hvis vi spiller sånn mot QPR, tror jeg vi vil vinne, sier manageren i et intervju.

You must be logged in to post a comment Login