Jonas: – Tims musikk er bånn

Oppdatert: 10. December 2011

Vår argentinske ving, Jonas Gutierrez, forventer sesongens tøffeste kamp når Newcastle-gutta tar turen til Norwich i ettermiddag.

Tayls iPod og Jonas’ argentinske rytmer

Jonas danser gjerne.

Det er ikke ukjent at fotballspillere bruker musikk som oppladning til kamper. Motivasjon og forløsning av spenning er hovedgrunner bak bruken av rytmiske toner i forberedelsene, og i garderoben på Tyneside, brukes Steven Taylors iPod – og tilknyttet anlegg – jevnlig.

Søramerikaneren forteller at musikken får ham i god stemning, og særlig i bilen på morgenen ettersom han blir minnet på sine argentinske røtter. Han føler en nærhet til sitt land og musikken blir derfor veldig viktig i livet.

– Jeg spiller av musikk i garderoben og på treningsfeltet. Vi har i tillegg Steven Taylors musikkanlegg. Han setter på musikk, som er et utvalg av mye forskjellig, forteller Jonas.

Argentineren fortsetter: – Hvis det er mulig å danse til rytmen, gjør jeg det. Når vi vinner, er det en god følelse å danse. Hvis ikke, gjør jeg det heller ikke. Jeg er den eneste som gjør dette, men Peter (Løvenkrands, red.anm.) har også god rytmisk sans.

Krul får ikke styre showet

DJ Krul har få fans.

Vår latinamerikanske venn forteller at Steven Taylor besitter spillernes foretrukne låter og at disse spilles i tur og orden.

– Dersom Steven ikke spiller kamp, må andre styre avspillingen. Kanskje Timmy (Krul, red.anm.), men hans musikk er ikke bra. Steven organiserer det hele og har et knippe utvalg fra alle. Han setter på sitt eget og deretter mine argentinske toner.

Gutierrez forteller at Kruls musikksmak er fæl og at det er umulig å danse til.

– Vi er langt ifra fornøyd med Tims musikk; når han setter det på, gir vi det toppen to-tre minutter før vi blir nødt til å skru av.

Vår tøffeste test hittil

28-åringen er av den formening at dagens kamp er sesongens potensielt tøffeste prøvelse tatt i betraktning alle skadene i dagens stall.

– Med alle skadene vil det bli veldig tøft, fordi vi ikke har erstattere som kan spille i sine opprinnelige posisjoner. Vi vet ikke helt ennå hvem som skal spille istedenfor Steven og Fabricio. Kanskje blir det Perchy, Danny eller Davide, sier en noenlunde bekymret Jonas.

Tøffe kår for Pardew.

Han legger til: – Det vil bli tøft for dem som kommer inn og spiller ute av posisjon. Problemet er at vi ikke har hatt mer tid til forberedelser. Det hadde muligens vært enklere med mer tid.

Spiderman er sikker på at uavhengig av hvem som kommer inn, vil erstatterne hjelpe laget i å oppnå et positivt resultat lørdag ettermiddag.

– Et uavgjort resultat kan være bra. Tar man utgangspunkt i kampoppsettet før sesongstart, ville man tenke at ett poeng på bortebane er et bra resultat. Vi er sterke hjemme, så uavgjort borte er positivt. Selvfølgelig vil vi jo gjerne vinne, men vi får se hvordan det utvikler seg, avslutter en munter Gutierrez.

You must be logged in to post a comment Login