– Jeg kan bli førstevalget

Oppdatert: 21. September 2012

Ungutten Rob Elliot mener at den gode kampen mot Maritimo viser at han er klar for å kjempe mot både Tim Krul og Steve Harper om keeperplassen i Newcastlelaget. I tillegg snakker han ut om torsdagens kamp. 

 

Elliot har ikke vært inne i den gode Newcastle-varmen på nesten 12 måneder, det var 4-3 kampen mot Nottingham Forest i League Cup. Han mener uansett at han er klar for større utfordringer hos “The Magpies” etter kampen mot Maritimo.

– Jeg vil at alle skal vite at jeg er en god keeper og at jeg har ambisjoner. Sier unggutten til ChronicleLive.
– Lederen viste at han hadde tro på meg (i kampen mot Maritimo) og det likte jeg svært godt! .
– Spillerene foran meg var også svært gode og det var godt å spille en kamp igjen – jeg har jo bare spilt en kamp for klubben.
– Jeg har trent hardt og venter bare på min sjanse.

Og treningen har tydeligvis gjort godt for både Rob og Newcastle. Selv om det ikke ble seier i torsdagens kamp mot Maritimo, mener Rob at man ikke skulle forvente en seier mot et lag som er så sterkt.
– Maritimo taper ikke mange kamper på hjemmebane, de har en utrolig statistikk.
– Banen var derimot ikke helt på topp og det tok oss rundt tjue minutter å bli vant til banen.
– Men vi er fornøyd med et poeng.

Rob Elliot er også veldig fornøyd med seg selv i tordagens kamp, men tar også selvkritikk rundt et par situasjoner.
– Det var min første kamp i europa og jeg er glad for at jeg klarte å holde buret rent.
– Det var to ting jeg kunne gjort bedre, men alt-i-alt så jeg er fornøyd med prestasjonene mine. Avslutter Rob Elliot.

Selvom Tim Krul er skadet, blir det nok Steve Harper vi ser i buret mot Norwich, mens Rob fortsatt må sitte på benken.

 

 

Twitter: TAN_HenrikR

You must be logged in to post a comment Login