Jeff Vetere tilbake til Newcastle?

Oppdatert: 06. September 2010

The People skriver i dag at kontroversielle Jeff Vetere, som var en del av Dennis Wises  ”Cockney mafia”, kan være på vei tilbake til klubben, sannsynligvis i en speiderrolle.

Vetere spilte, en stor rolle under Dennis Wises katastrofale regime i Newcastle, som kuliminerte i en stygg krangel med manager Kevin Keegan, hvor publikumshelten og manager-legenden trakk det korteste strået, og måtte forlate sin jobb. Dette holdt på å knekke klubben fullstendig og var en sentral årsak til nedrykket i fjor vår.

Vetere forlot tilsynelatende klubben i februar i år. Og Mike Ashley virker å være klar over at fansen neppe vil ønske han (Vetere) velkommen tilbake. Likevel er det meget mulig at Vetere spilte en sentral rolle da klubben i januar 2008 hentet inn en god del nye unge spillere til akademiet. Flesteparten av dem er her fremdeles, og hvis Vetere kan hjelpe klubben å finne nye talenter, kan han absolutt ha en verdifull rolle å spille. Ed Harrisons nufcblog.com mener vi vanskelig kan dømme hvor god eller dårlig jobb Vetere gjorde da han jobbet under Dennis Wise, som sannsynligvis er Newcastle-supporteres fiende nummer 1, og det med god grunn.

Jeff Vetere er 44 år gammel, født i England, har en bra CV og jobbet med å speide etter unge talenter for Real Madrid før Dennis Wise hentet han til Newcastle.

You must be logged in to post a comment Login