Ingen inn, ingen ut

Oppdatert: 01. September 2011

Deadline Day ble en gedigen skuffelse for håpefulle Newcastle-fans. Over 1500 norske tilhengere var innom vår Cover It Live-sending og ventet i timesvis forgjeves.

Berbatov, Papiss Cisse, Liam Ridgewell, Maiga og Bryan Ruiz ble alle linket til Newcastle på den siste dagen i transfervinduet, men til tross for at de £35 millionene Andy Carrolls salg genererte ble lovet å gå rett til klubben, har Ashley & co ikke brukt en eneste penny etter den kontroversielle handelen. Faktum er at signeringene av Cabaye, Ba, Marveaux, Abeid, Elliot og Santon har kostet mer eller mindre akkurat det samme som salgene av Nolan, Enrique, Routledge og Barton, i hvert fall om vi utelukker spiller- og agentutgifter.

Fansen i harnisk
Både norske og engelske supportere er illsinte etter transferfiaskoen i går, og spesielt eier Mike Ashley får passet påskrevet. Både han, Pardew og Llambias har lovet forsterkninger på topp, men faktum er at Newcastle sitter igjen med en spissrekke som i beste fall holder et mediokert nivå. Mishagsytringer mot Ashley florerer enda mer enn tidligere, og businessmannen tør neppe å vise seg offentlig i gatene på Tyneside med det første.

Ruiz glapp
Rundt klokken 20.00 ble det meldt at Newcastle hadde kastet seg inn i kampen om Twente-angriperen Bryan Ruiz. Han var i det øyeblikket allerede på vei til medical hos Fulham i London, men reportere avslørte at Ashley hadde et helikopter stasjonert i hovedstaden for å hijacke overgangen fra laget vi slo 2-1 for noen få dager siden.

Etter mye om og men ble det klart at costaricaneren hadde signert for Fulham og vraket Newcastle over de personlige betingelsene som ble tilbudt. Overgangssummen Hangelands klubb måtte ut med er på drøye ti millioner pund.

Enorm pågang på newutd.no
Selv om vi har drevet siden i nærmere åtte år, slo engasjementet og besøkstallene i går alle tidligere rekorder. Hele 1500 supportere besøkte vår live-sending, mens utrolige 998 på det meste var pålogget samtidig. Dette genererte store reklameinntekter og gjorde at vi kunne dele ut to ekslusive TAN-drakter med navn og nummer bakpå som premier i vår quiz. Der stakk vår egen skribent Kyrre Øye av med førsteplassen med sine tre poeng, mens GMC, John M og Simba delte andreplassen med to. Disse oppfordres til å delta i playoff-konkurransen på TAN-forumet for å bestemme hvem som skal stikke av med den siste drakten.

Vi regner med å gjenta noe lignende ved en senere anledning, og håper at vi kan ta lærdom av småfeilene som oppsto.

Si din mening om transfervinduet i forumet!

You must be logged in to post a comment Login