Ingen inn, ingen ut

Oppdatert: 01. February 2012

Historien fra 31. januar i fjor gjentok seg. Mange håpefulle norske skjærer satt og håpte på at Ashley og Pardew skulle hente inn en forsvarsspiller på Deadline Day, men det ble med det ene kjøpet av Papiss Cisse tidligere i måneden. Til tross for intense rykter om Newcastle-spillere på vei til øst og vest, klarte vi likevel å holde på stjernene våre.

Hvis vi ser bort fra Tavernier som ble utlånt til MK Dons sammen med Smith, forsvant nemlig ikke en eneste spiller ut portene på SJP. Både Tottenhams Harry Redknapp og hans kollega Kenny Dalglish i Liverpool har etter ryktene ønsket seg Demba Ba, men senegaleseren blir heldigvis i klubben. I hvert fall inntil videre.

Mange fryktet også at Tiote og Coloccini skulle tiltrekke seg interesse, men ingen bud ble sendt på de viktige spillerne.

Mariappa blir i Watford

Adrian Mariappa blir værende på Vicarage Road selv om han ble linket til Newcastle i overgangsvinduets siste timer. Watford-forsvareren skal ha vært førstevalget til Pardew, som nå må be til høyere makter om at forsvaret vårt holder seg mer eller mindre skadefritt med tanke på den ikke-eksisterende backupen dersom noen blir utilgjengelige.

Mange overganger i Premier League

I fast tradisjon ventet mange av klubbene til siste dagen med å hente inn forsterkninger. Spesielt Everton var aktive som både hentet Jelavic fra Rangers og Pienaar tilbake fra Spurs. Andre veien gikk tidligere Newcastle-spiller Louis Saha. Tottenham sikret seg også Ryan Nelsen fra Blackburn for å erstatte en annen ex-Magpie, Sebastien Bassong. Han gikk til Wolves på lån ut sesongen.

Av andre overganger som er verdt å merke seg hentet Manchester City David Pizarro på lån fra Roma, mens QPR sikret seg tjenestene til Fulhams Bobby Zamora og ingen andre enn Djibril Cisse fra Lazio.  Fulham på sin side kjøpte inn Pogrebnyak som har tjenestegjort i Stuttgart.

Hva synes du om overgangsvinduet for Newcastles del? Stem i pollen til høyre!

You must be logged in to post a comment Login