Info om supporterklubben

Oppdatert: 27. August 2010

Når kommer medlemspakken? Jeg har ikke fått passord enda? Sniktitt på hvordan medlemskortet kommer til å se ut? Her får du svar på det meste når det gjelder Toon Army Norway!

Jeg får flere mail daglig vedrørende supporterklubben. De fleste av dem angår akkurat det samme, nemlig brukere som lurer på hvorfor medlemspakken ikke har dukket opp enda eller som ikke har fått tilsendt passord selv om de har betalt.

Medlemspakken blir sendt ut i september
Som det står på FAQ-siden vår (ofte stilte spørsmål) og på siden hvor medlemsfordlene ramses opp, blir alle effektene sendt ut i september. Dette på grunn av at produktene lages i Lima i Peru. Det er svært få supporterklubber som inkluderer ølbrikke, nøkkelring og plakat i kontigenten, og hovedårsaken til at vi kan gjøre dette er at alt blir laget i en del av verden hvor slike ting ikke trenger å koste skjorta.

Vi hadde håpet at pakkene kunne bli sendt ut i begynnelsen av måneden, men dette var noe optimistisk. Jeg er i Sør-Amerika i skrivende stund og har kommet ganske langt i arbeidet, men det gjenstår 3-4 dager før jeg kan sende to digre pakker på 25 kilo til Norge med FedEx, noe som vil ta ca. en uke pga. lang avstand og tollklarering på Gardermoen. Deretter må vi skrive navn og avsender på nærmere 200 pakker og få sendt dem ut i Posten. Estimert leveringsdato vil derfor bli rundt den 15. til 20. september.

Alle som betalte innen 22. aug får med navn og nummer på medlemskortet.

Terminlisten er å finne på baksiden av medlemskortet.

Terminlisten er å finne på baksiden av medlemskortet.

Innloggingsproblemer
For å bli medlem eller fornye kontigenten må man først registrere seg med navn, brukernavn og adresse. Man vil ikke få passord tilsendt på mail før 24 timer etter at kontigentpengene er inne på vår konto. Dette er et autogenerert passord som man kan bruke til å logge inn på medlemssiden, hvor man blant annet finner medlemsbladene og koden til å delta i medlemskonkurransen vår, Fantasy League.

Det er likevel en del brukere som av en eller annen grunn ikke mottar passord selv om vi aksepterer kontoene kontinuerlig. Mye tyder på at det er en bug i systemet som gjør at noen få ikke får informasjonen de trenger til å logge inn. Derfor oppfordrer vi alle som har betalt kontigenten uten å få tilgang til brukeren sin om å sende oss en mail via kontaktskjemaet her på siden. Vi svarer alle innen 48 timer.

NewUtd-shop
Vår lenge etterspurte Newcastle-butikk er rett rundt hjørnet. Jeg har gitt artiklene som skal være med i medlemspakken førsteprioritet, men noen av artiklene som skal selges i shopen er også klare. Vi regner med at butikken offentliggjøres om en måneds tid her på newutd.no.

Kalenderen er en av flere kommende artikler som skal selges i butikken vår

Kalenderen er en av flere kommende artikler som skal selges i butikken vår

Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss her.

Bli medlem av supporterklubben ved å registrere deg her!

You must be logged in to post a comment Login