Hvor ender Newcastle på tabellen?

Oppdatert: 18. May 2011

En runde gjenstår, og Newcastle kan verken rykke ned eller kvalifisere seg for spill i Europa. Men Pardews disipler har likevel mye å spille for i hjemmekampen mot WBA på søndag.

Slik ser tabellen ut etter Citys 3-0-seier i hengekampen mot Stoke i går kveld:

8. Fulham 48 (+6)
9. Stoke 46 (-1)
10. Bolton 46 (-2)
11. WBA 46 (-15)
12. Newcastle 45 (-1)
13. Aston Villa 45 (-12)
14. Sunderland 44 (-14)

Newcastle kan med andre ord både ende på 8. plass eller på 14. plass – alt avhengig av resultatene i helga. Disse lagene møter hverandre:

Newcastle – WBA
Stoke – Wigan
West Ham – Sunderland
Fulham – Arsenal
Aston Villa – Liverpool
Bolton – Manchester City

Slår Newcastle West Bromwich, vil Newcastle være garantert minst 11. plass. Både Stoke og Bolton har tøffe hjemmekamper mot lag som kjemper for henholdsvis ny PL-kontrakt og 3. plass. Fulham har også en tøff motstander, men The Magpies er avhengige av at londonerne taper heftig mot Arsenal, samtidig som WBA blir slått med minst et par mål. Ikke umulig, men heller ikke sannsynlig.

Best i nordøst?
Sunderland har falt som en stein på tabellen etter nyttår, men har kommet seg i det siste og har vunnet to av de tre siste kampene. Den eneste måten laget fra Wearside kan ende over Newcastle på tabellen er hvis de slår allerede CCC-klare West Ham på bortebane samtidig som Newcastle IKKE vinner mot WBA.

You must be logged in to post a comment Login