Hvem blir årets supporter?

Oppdatert: 04. April 2016

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer igjen alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2015/16.

Denne kåringen er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb på balløya. Vi ønsker at du/dere skriver en utfyllende og god innstilling om hvorfor dere mener deres kandidat bør bli Årets Supporter.

Komitéen vil legge vekt på supporteren som bidrar sterkt for sin supporterklubb/vennekrets, dvs. en ildsjel som med sin kunnskap og innsats skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supporteren som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper på balløya og/eller en samler av diverse fotballeffekter som er helt enestående.

Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om din/deres kandidat. Denne ærefulle kåringen har SBF arrangert siden 1989/90-sesongen.

Kåringen og utmerkelsen av Årets Supporter vil bli presentert under TV 2 Barclays Premier League HD sine sendinger i forbindelse med den siste ligarunden i mai. Tre finalister vil bli presentert en uke i forkant av dette.

Årets jury består i år som i fjor av: Øyvind Alsaker (TV2), Anders Christensen (SBF) og Ray Tørnkvist (SBF)

Send din kandidat til anders@supporterunionen.no. Det er viktig at det også legges ved et bilde av kandidaten. (OBS: kun medlemmer vil bli godkjent som kandidater til prisen).

Frist for innsending: Fredag 15. april.

You must be logged in to post a comment Login