Harper søker positivitet

Oppdatert: 01. April 2011

Steve Harper er av den oppfatning at en positiv stemning i garderoben vil være avgjørende for om laget lykkes lørdag.

Himmel eller helvete

Et Newcastle-lag uten seier i morgen ettermiddag kan belage seg på en kamp om overlevelse i siste del av en hittil nervepirrende sesong. The Magpies’ siste seier kom borte mot Birmingham den 15. februar, men det skal nevnes at det kun har vært spilt to serierunder i mars grunnet cup-spill og EM-kvalifisering.

Steve Harper i full strekk. Lørdagens kamp mot Wolves kan bli hans syvende rene bur for sesongen.

Flausen i forrige runde mot Stoke har Harper lagt bak seg og ser heller fram mot lørdagens viktige duell.

– Vi vet at Stoke (-kampen, red.anm.) ikke var bra nok, og vi trenger å svare på lørdag, forteller Harper til BBC Newcastle.

Skjærene ligger for øyeblikket på en ellevte plass, men det er tett og jevnt nedover. Det er fire poeng ned til nedrykk og nettopp dét er Newcastles sisteskanse klar over.

– Vi er veldig bevisste på det, vi har vært her før, ikke bare for to år siden, men for tre år siden da vi var i samme posisjon og avsluttet sterkt, mens for to år siden kom det snikende på oss, sier Harper.

Positiv tilnærming

Målvakten med sine 36 år ønsker en positivitet i gruppa og mener dette kan bidra til seier. Han vet òg at fansens støtte vil kunne ha positiv effekt i jakten på tre poeng.

– Det er viktig at folk er positive; vi trenger fans, spillere, stab til å støtte oss på lørdag.

Harper forteller at fansen i nord er sterkt medvirkende i utfallet av kamper på hjemmebane.

– Tilhengerne har sett hvordan de kan påvirke, og forhåpentligvis vil de heie oss fram, sier den lojale veteranen og henvender seg dermed til fansen med et ønske om stort oppmøte og massiv støtte i lørdagens slag mot Ulvene.

kilde: BBC Sport

You must be logged in to post a comment Login