Harper på utlån til Brighton

Oppdatert: 24. October 2011

Få har vel fortjent merkelappen “den evige toer” en Steve Harper.Steve er spilleren med lengst fartstid i klubben, men har for det meste av tiden, faktisk i 12 sesonger, vært backup for Shay Given. Derfor var det svært mange som ble glade over at Steve endelig ble klubbens ubestridte ener, etter at nevnte Given forlot den synkende skuta midt i den famøse nedrykkssesongen 2008/2009.

Steve Harper nøt stor tillit sesongen i championship og spilte den kampen hele 45 kamper! Det er særdeles uvanlig til Steve Harper å være.

Men en “flyvende hollender” fra klubbens reservelag ville det annerledes og kapret til seg nummer 1 plassen etter at Steve Harper skadet seg småstygt borte mot Everton i 2010/11-sesongen.  Tim Krul har utviklet seg til å bli et lysende talent og mannen som skal dytte ham ut av laget må virkelig være noe ut av en annen verden.

Steve Harper ble idag utlånt til Brighton and Hove Albion, og kommer til å debutere allerede ikveld mot West Ham. Det er ikke vanskelig å forstå at Harper er spillesugen nå på tampen av sin karriere. Lengden på utlånet er så langt begrenset til 1 måned, men hvis Steve trives i byen på Englands sørkyst, er det mulig at den avtalen forlenges.

Vi ønsker Steve alt mulig hell videre!

You must be logged in to post a comment Login