Harper håper å være tilbake i desember

Oppdatert: 05. November 2010

Steve Harper har hatt en tøff høst etter at han skadet skulderen mot Everton i midten av september. Nå er den sympatiske sisteskansen snart tilbake i trening, og håper å rekke juleprogrammet.


Den 35 år gamle keeperen fra Easington sør for Newcastle skulle ta fatt på sin første sesong som førstekeeper i Premier League siden han kom til klubben i 1993. Allerede i den femte serierunden ble det bråstopp for “Harps” som skadet skulderen etter en takling fra Jermaine Beckford.
Dermed er det hollandske Tim Krul som har voktet Newcastle-buret store delere av høsten, noe han har gjort godt. Går alt etter planen håper Harper å være tilbake i midten av desember.

– Det føles bra, og jeg ligger an til å være tilbake i spill ifølge det skjema jeg ble gitt etter skaden. Jeg kan bevege armen normalt nå, så jeg må bare fortsette styrketreningen, og forhåpentligvis kan jeg kaste meg rundt i målet om tre uker.

Harper skal til en nærmere legeundersøkelse før den tid, og håper på grønt lys fra legen.

– Det handler om å få tilbake godfølelsen og styrken, så håper jeg å være tilbake i spill i desember, forteller Harper.

Jublet så det smalt i skuldra

Harper forteller også at han hadde problemer med å kontrollere jubelscenene under Newcastles maktdemonstrasjon mot Sunderland.

– Jeg fikk store smerter i armen da jeg skulle feire det fjerde målet, hvor Shola satte inn sitt volleyskudd. Mens alle hoppet opp og ned, så gråt jeg nesten av smerte. Men jeg svelger gjerne den smerten for å kunne juble for noe sånt.

You must be logged in to post a comment Login