Hardt tilkjempet poeng

Oppdatert: 05. November 2012

Kampene mot Liverpool er alltid litt ekstra spennende for oss norske fans, og kampen i helga var ikke noe unntak.

Anita var flytta ned på backen og flytta Simpson ut på benk. I tillegg var Steven Taylor flyttet inn i midtforsvaret med Colo.

TRYKT TILBAKE
Liverpool har mye ball det første kvarteret, uten å skape de største sjansene. Men allikevel får de baller i farlige situasjoner, men det er mye Suarez, og han får ikke mye hjelp. Suarez skrur et frispark like utenfor krysset etter 20 meter, like etter kommer Suarez fri fra Taylor, men Krul varter opp med en fin beinparade.
Etter 27 minutter må Perch byttes med skade, inn kommer Simpson, og Anita blir flyttet opp.
Newcastle skaper ikke det store, men er farlige på kontra, og etter 43 minutter får Liverpool erfare dette. Ba vinner til seg ballen i nærheten av midtbanen. På høyre finner han Ben Arfa som løper inn i 16-meteren og utfordrer Enrique i samarbeid med Sterling. Han kommer seg til linja før han slår på bakre. Der står Cabaye, han tar et touch før han klinker til på halv-volley, ballen går i en bue over Jones i buret og Newcastle har tatt ledelsen på Anfield. Dette står seg til pause, uten at det er utrolig fortjent.

SKADER OG UTVISNING
Etter pause går det ikke lenge før Ba må byttes med skade, inn kommer Sammy Ameobi. Like etter klipper Sterling ned Cissè, utrolig at det ikke vises minst gult kort på den. Med strake knotter treffer han Cissè på ankelen, og kunne fort ha brukket et bein.
Liverpool presser mer og mer på, og etter timen spilt får Suarez fyrt av et smart skudd mot lengste, men Krul er med på notene. Men syv minutter senere får Suarez scoringen sin. Jonas spiller bort ballen til Enrique, som takker for pasningen fra sin gamle lagkamerat. Han slår en langpasning mot Suarez som har starta og får et forsprang på Colo. Han tar ned ballen og viser stor ro ved å runde keeper og sette ballen i det åpne buret.

Like etter kjører Suarez karusell med Colo, og legger ut 45 til Shelvey. Han er derimot ikke i balanse og Krul redder lett.
Som om ikke Liverpool kjører nok så gjør vår kaptein det vanskeligere etter 84 minutter. Suarez legger igjen ballen på kanten, og Colo er seint ute. Med høy fot fullfører han mot Suarez uten å være nær han, Suarez går ned som en skutt ku, og dommeren viser det røde kortet. Kortet kan vel forsvares, men at dommeren ikke har vist noen kort tidligere i kampen så ligger lista et sted, en list som dommeren her ikke følger.

Liverpool greier ikke å skape de største sjansene etter dette, selv om Shelvey er nære ved et par anledninger. Newcastle tar med seg et godt poeng, fra en bane der de ikke har fått mye fra de siste årene.
KAMPFAKTA
0-1 Cabaye 43 min
1-1 Suarez 67 min

LAGOPPSTILLING
LIVERPOOL: Jones, Wisdom, Agger, Skrtel, Enrique, Sahin (Downing), Allen, Suso (Shelvey), Gerrard, Sterling , Suarez

NEWCASTLE: Krul, Anita, Coloccini, Taylor, Santon, Perch (Simpson), Jonas, Cabaye (Ferguson), Gutierrez, Cissè, Ba (Ameobi Jr)

MIN BESTEMANN
Anita (Blir flyttet opp i midtbanen, og viser tegn på at han kan bli den ballvinnende midtbanespilleren han ble hentet som)
 

You must be logged in to post a comment Login