Har trolig spilt sin siste kamp

Oppdatert: 13. April 2016

Steven Taylor står i stor fare for å ha spilt sin siste kamp for Newcastle.

3-1 ble resultatet, da Newcastle gjestet St. Mary’s og Southampton lørdag. Og en av dem som må ta sin del av skylden for tre baklengsmål, er Steven Taylor.

Midtstopperen har ført til stor frustrasjon hos fansen ved flere anledninger denne sesongen, og må, om ikke alene, ta på seg deler av skylden for at Newcastle befinner seg på nedrykksplass når seks kamper gjenstår av sesongen.

Men nå skal den lokale midtstopperens karriere i Newcastle gå mot en ende. Ifølge flere britiske aviser har ikke Taylor blitt tilbudt en forlengelse av kontrakten, som går ut til sommeren. Han skal i tillegg være tatt ut av troppen til helgens runde. Med det kan det se ut til at både fansen og Benitez (allerede) har mistet tilliten til spilleren.

Skadeproblemer hos Coloccini har blant annet ført til at Taylor fikk sin sjanse til å gjenvinne plassen i midtforsvaret i vår. Nå kan det imidlertid se ut til at han i stedet har spilt sin siste kamp for klubbens førstelag.

Har du fått med deg vår podcast? Klikk her for å høre tidligere Newcastle-spiller Ronny Johnsen fortelle om hvordan Steven Taylor var som ung spiller i klubben i 2004/05.

You must be logged in to post a comment Login