– Han mangler selvtillit

Oppdatert: 18. March 2014

John Carver gir manglende selvtillit skylden for Cisses sviktende form. Nå jakter Armstrong på spissplassen.

Assistentmanageren innrømmer at Papiss Cisses manglende tillit påvirker angrepsspilleren. Cisse startet lørdagens kamp mot Fulham i stedet for Loic Remy, som er ute med skade. Men igjen måtte spissen gå målløs av banen under 1-0-tapet.

Den senegalesiske landslagsspilleren, som kun har scoret bare ett Premier Lague-mål denne sesongen, bommet på to gode sjanser på Craven Cottage. Men Carver har støttet spissen, og sier han vil få flere muligheter framover.

– For øyeblikket er Papiss’ selvtillit dårlig fordi han ikke har scoret mål. Det gledelige er at han kommer seg i posisjoner til å score. Hvis han ikke gjør det, så har vi et problem, sier Carver i et intervju.

Men selv om Remy er ute, må Cisse se at kampen om spissplassen hardner til. Nå har også 17 år gamle Adam Armstrong kommet inn i varmen, og fikk sine første PL-minutter lørdag. Med det ble 17-åringen klubbens nest yngste Premier League-debutant , og spissen var glad for å endelig få spille i den øverste ligaen. Likevel var han ikke fornøyd etter kampen.

– Det var et skuffende resultat, sier Armstrong i en oppsummering av kampen.

Carver mener den unge spissen har en lys fremtid foran seg , og er overbevist om Armstrong vil holde beina på bakken.

– Tingen med Adam er at han er en ung gutt som er nøktern. Han lar seg ikke rive med, men fortsetter å jobbe hardt. Dette er bare en forsmak på hva han kommer til å oppnå, sier assistentmanageren.

You must be logged in to post a comment Login