Gazza innlagt på sykehus

Oppdatert: 10. February 2013

Den tidligere Newcastle helten Paul Gascoigne sin reaksjon på avrusning i USA, skal ha ført til at han skal ha fått en fysisk reaksjon. Allikevel skal det ikke være frykt for mannens liv.

Å få kraftige fysiske reaksjoner på avrusning etter såpass mye drikking, er ikke uvanlig, spesielt med tanke på alle årene Gazza har slitt med alkoholisme. Sykehuset han er innlagt på, skal ha hevdet at Gascoigne skal være på føttene igjen, og dette fort kan være en naturlig reaksjon på behandlingen.

En hel fotballverden  har de siste dagene kommet sammen i håp om at den gamle legenden skal få livet sitt på rett kjøl igjen. Gazza har de siste årene vært alkofri, men en video fra en veldedighetsorganisasjon viste Gascoigne kraftig beruset og i meget dårlig forfatning.

Det har fått en gruppe venner at den tidligere spilleren, inkludert Gary Lineker og kontroversielle Piers Morgan til å komme sammen, og betale for et opphold på et meget dyrt behandlingsopplegg i USA.

Paul Gascoigne er høyt elsket i England, og spesielt i Newcastle og Tottenham. Men Gazza er født og oppvokst på Tyneside, og Newcastle supporter på sin hals. newutd.no håper på det beste, og at den kanskje morsomste og mest kontroversielle spilleren i nyere tid skal få orden på livet sitt.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login