Gangster-Ranger i trøbbel igjen

Oppdatert: 28. August 2011

Nile Ranger skal ha blitt arrestert for å ha slått ned en person utenfor en pub i Nord-England. Klubben nekter å kommentere saken, men fansen ser ut til å ha gjort opp sin mening om talentet.

“Da politiet ankom var mannen bevisstløs og kjørt til sykehuset for en angivelig brukket kjeve”, sa en talsmann for Northumbria Police. Gjerningsmannen rømte fra stedet, men ble arrestert like etterpå. Den mistenkte ble omtalt som en 20-årig person ved navn “Mr. Ranger”, og med tanke på Nile sin fortid er det lite som tyder på at den tidligere Southampton-spilleren har en navnebror som også ofte er i trøbbel.

Ranger har skrevet “not feeling good today” og “press, leave me alone” på sin Twitter-konto i dag. Selv om meldingene fra fansen har haglet inn har ikke ex-rapperen gått noe i detalj i offentligheten, selv om han visstnok skal ha “assistert politiet med detaljer”.

Den norske fanskaren er ikke nådig selv om unggutten ikke erklært skyldig på så kort tid. “Get rid”, “best å bli kvitt ham”, “blir nok fengsel nå” og “få han vekk” er noen av meldingene som er å lese på vårt diskusjonsforum.

Vi følger saken.

You must be logged in to post a comment Login