Full tillit til Krul

Oppdatert: 25. September 2010

Både manager Chris Hughton og keeperveteran Steve Harper har stor tro på Tim Krul, og er sikker på at han vil gjøre en meget god jobb i Harpers skadefravær.

Harper er meldt å være ute i minst tre måneder etter å ha skadet skulderen i kampen mot Everton lørdag i forrige uke. Nå har han stor tro på at Tim Krul vil gjøre en utmerket jobb som vikar i Newcastle-målet.

– Jeg vet at Tim hadde en del tilbud fra andre klubber i sommer, men jeg overtalte ham, ironisk nok, til å bli værende. Jeg er 36 år, og jeg sa at det helt sikkert kom til å dukke opp en mulighet snart. Vi visste naturligvis ikke at det ville bli så snart, men jeg har stor tro på han. Han er en meget god keeper, og nå har han sjansen i minimum 12 uker.  Det har vært en travel uke for han allerede, og det vil bli travlere mot Stoke.

– Han var en av de første som kom over for å se om jeg var OK, og en av de første til å ringe meg etterpå. Vi har et veldig godt forhold, han er villig til å lytte og lære, og det er bra. Vi ligger for øyeblikket på sjetteplass og forhåpentligvis innen jeg er frisk, så ligger vi fremdeles på øvre halvdel.

Og Harpers rekonvalesens  hadde knapt nok startet innen han fant ut  at laget hans fremdeles er i ligacupen.

– Jeg ble operert klokken åtte onsdag kveld, og når jeg våknet fortalte de meg at Newcastle hadde vunnet 4-3. Jeg var ikke sikker på om anestesien var i full effekt, men det var et fantastisk resultat og de fortjente det. Det viste hvilken fantastisk lagånd vi har for tiden. Vi jobber alle veldig hardt.

Men det er ikke bare lagkamerat Harper som har tro på stortalentet. Også manager Chris Hughton er sikker på at nederlenderen vil gjøre en god jobb i Harpers sted.

– Tilliten har blitt bygd, ikke bare på det faktum at når Tim har kommet inn, så har han gjort en god jobb, men på det vi har sett av han den tiden han har vært her. Det er det største aspektet, fordi vi har ikke sett han så mye på førstelaget. Men vi er veldig trygge på hans ferdigheter og vi er sikre på at han kommer til å takle det meget bra.

Krul debuterte for a-laget som 19-åring i UEFA cup-kampen mot Palermo i 2006, med en imponerende forestilling.

You must be logged in to post a comment Login