Franske spillere ønsker seg til Newcastle

Oppdatert: 22. June 2011

Den franske agenten Pierre Frelot som har både Mevlut Erding og Blaise Matuidi som sine klienter har i dag uttalt at begge spillerne er åpne for en overgang til Newcastle.Newcastle har som kjent lagt all vekt på det franske markedet denne sommeren, og har allerede signert Yohan Cabaye og Sylvain Marveaux på langtidskontrakter. Nå linkes nye spillere til klubben, og det er den tyrkiske spissen Mevlut Erding og den franske midtbanespilleren Blaise Matuidi som er hetest på ryktebørsen.

Erding har hatt en tøff sesong for PSG, og med Kevin Gamerio allerede signert og Dimitar Berbatov på vei, kan det se ut til at han ønsker å flytte på seg for å få fast spilletid. Blaise Matuidi har hatt en kanonsesong for St. Etienne, og har også slått igjennom på det franske landslaget denne sesongen.

Begge er åpne for en overgang til Newcastle, og deres agent Pierre Frelot snakket varmt om Newcastle tidligere i uken.

Alle spillere i Frankrike ville gjerne kommet til Newcastle, det er en fantastisk klubb, sa agenten.

De franske spillerne som allerede har signert for klubben er overentusiastiske, både over klubben og over fotballkulturen som er i nord-øst England, fortsatte han.

Newcastle har en plass i de fleste franske hjerter. Store spillere som Laurent Robert og David Ginola har spilt der, og fansen elsket de.

Selvfølgelig vil alle spillere i Frankrike ønske å spille for Newcastle, avsluttet den kjente agenten.

Så gjenstår det å se om Mike Ashley er villig til å åpne lommeboka for å sikre seg disse to meget spennende spillerne.

You must be logged in to post a comment Login