Forster ble seriemester i Skottland

Oppdatert: 07. April 2012

Keeperkjempen var i dag med å sikre seriegull til den katolske delen av Glasgow, men han er ikke den eneste utlånte NUFC-spilleren som har vært i aksjon i dag.


Vant 6-0 mot Kilmarnock
Fraser Forster hadde lite å gjøre i dagens bortekamp mot et Kilmarnock lag som ikke hadde noe å spille for. Det ble hele 6-0 til The Bhoys, og dermed kunne de innkassere gullet med fem runder igjen å spille. Der har imidlertid kun vært et tidspørsmål i og med at erkerival Rangers tidligere i vinter ble trukket 10 poeng og satt under økonomisk administrasjon pga en mildt sagt kaotisk styring av klubben de siste årene. Forster ble i fjor cupmester for Celtic og i hans andre sesong på lån ble han i dag altså seriemester for første gang. Den storvokste keeperen som fylte 24 år for noen få uker siden spiller semifinale i den skotske cupen neste helg mot Hearts og har dermed også muligheten til å vinne The Double denne sesongen.

Det er forøvrig lite sannsynlig at Forster returnerer til Newcastle etter denne sesongen. Dette er tredje sesongen på rad(en for Norwich, to siste for Celtic) han spiller fast førstelagsfotball, og han har selv uttalt at det ikke er aktuelt å komme tilbake til Newcastle for å sitte på benken. På tyneside har som vi alle vet Tim Krul imponert voldsomt mellom stengene, og dermed er nok den lokale gutten fra Hexham på vei bort på permanent basis innen sommeren 2012 er over.

Opptur for Ranger
Urokråka Nile Ranger ble lånt ut til Sheffield Wednesday for tre uker siden, og i dag scoret han et av målene da Wednesday vant 2-0 borte mot opprykksrival Huddersfield. Låneoppholdet til Ranger varer ut sesongen og der venter en tøff fight om direkte opprykk med byrival Sheffield United. Play-off er de uansett sikret.

Play-off ser det også ut til å bli for MK Dons og Alan Smith. I dag ble det imidlertid bare 1-1 mot Preston. Smudge spilte fra start og ble byttet ut etter 76 minutter.

Sør for Tyne er Paul Dummet for tiden på utlån i Gateshead. De kjemper en tøff kamp om en av play-off plassene i Conference. De er for øyeblikket tre poeng bak York og Kidderminster som innehar de to siste play-off plassene, og sistnevnte har en kamp mer spilt. De er imidlertid også avhengige av å passere både Luton og Southport.

You must be logged in to post a comment Login