Fergusons låneopphold forlenges

Oppdatert: 24. July 2013

Det er, etter tre vellykkede måneder i Birmingham, besluttet at Shane Fergusons låneopphold skal forlenges ut hele den kommende sesongen.

Shane Ferguson ble innlemmet i Newcastlesystemet i 2007, og fikk sin A-lagskontrakt to år senere. Siden det har nord-iren spilt 23 kamper for A-lagskamper for klubben, samt 8 kamper for landslaget. Lite spilletid den foregående sesongen førte likevel til at Ferguson gikk på utlån til Birmingham fra februar til april 2013. For “The Blues” har han rukket å spille 11 kamper i Championship, og mot Crystal Palace skårte han også sitt første seniormål. Hans gode prestasjoner har resultert i at Birmingham sterkt ønsket å få beholde spilleren som fylte 22 år tidligere denne måneden. Dette ønsket har altså Lee Clark fått innfridd, og manageren kommenterer låneavtalen på følgende måte:

Jeg er veldig glad for at vi får Shane tilbake på lån. Han var veldig god for oss forrige sesong[…]Jeg tror det er et godt valg av han å spille uke ut og uke inn her, hvilket han egentlig ikke har gjort på førstalagsnivå tidligere. På den måten blir han bedre og bedre.

Ferguson har fortsatt tre år igjen av kontrakten med Newcastle. Om han fortsetter sin gode utvikling i Birmingham er det derfor lite som tyder på at han skal slippes for en billig penge.

You must be logged in to post a comment Login