Femårskontrakt til Obertan

Oppdatert: 09. August 2011

Newcastle har fullført signeringen av Manchester United-spilleren Gabriel Obertan. Vingen signerte idag en femårskontrakt med “The Magpies”.

Obertan har vært i United i to sesonger nå, men slet lenge med å komme inn på førstelaget til Sir Alex Ferguson, etter at han kom fra Bordeaux i 2009. Franskmannen var 28 ganger på banen og scorte 1 mål i sin tid med de “røde djevlene”.

Han sier selv at han er svært fornøyd med signeringen og det er gode sjangser for at Newcastle-fansen får se han på St. James’ Park i åpningskampen mot Arsenal førstkommende lørdag.

En stor klubb

– Jeg har snakket med noen venner av meg og Newcastle er en stor klubb med mye historie i England, så det er en veldig bra overgang. Forteller Obertan til Newcastles offisielle nettside.
– Jeg er bare veldig glad for å være her her, fordi dette fortsatt er en stor klubb for meg.
Franskmannen mener også at det ikke var et vanskelig valg å ta:
– Det var egentlig ikke et vanskelig valg. Jeg hadde to gode år i Manchester United, men det var litt for stor konkurranse der og jeg trenger en klubb hvor jeg kan få spille noen kamper.
– Jeg vet det ikke vil bli lett å få spille hver kamp, siden det er en god gruppe spillere her, men jeg trenger en frisk start på fotballkarrieren.

Gabriel Obertan

Alder: 22
Land: Frankrike
Tidligere klubber: Bordeaux, FC Lorient (lån) og Manchester United
Obertan har også spilt flere kamper både på Frankrikes U19- og U21-landslag

 

Meninger om overgangen? Diskutér her!

You must be logged in to post a comment Login