FC Krabbe best i august

Oppdatert: 03. September 2011

Thomas Tonheims FC Krabbe trakk det lengste strået i Fantasy League i august etter en fantastisk 3. runde, og stikker dermed av med månedspremien. Topp to har fått seg en liten luke, men det er fortsatt veldig jevnt i vår medlemskonkurranse.

Med hattrick-Rooney på topp som kaptein og Tim Howard som reddet straffespark og holdt nullen i mål for Everton, ble det en svært god runde for FC Krabbe. Laget steg rett til topps og sendte tidligere leder Rafi Sidikyar ned på en tredjeplass.

Anders Søfteland og hans Liatunet hadde også en god runde og ligger nå på sølvplassen bare fem poeng bak Tonheim.

Den som sanket flest poeng var Saigon Warriors ledet av Dao Phan, som så ut til å gå mot en dårlig runde helt til Rooney og Dzeko scoret henholdsvis tre og fire mål hver. I den andre enden av tabellen finner vi blant annet vår faste Fantasy League-skribent Anders Langfeldt som kun sanket 36 poeng. Christian Molland og hans Banana FC hadde også en veldig svak runde.

Slik ser topp fem ut:
1. FC Krabbe 231
2. Liatunet 226
3. Black & White 215
4. Grinde Magpies 204
5. Åmøy IL 203

Hele 91 personer har meldt seg på medlemskonkurransen, hvor alle månedsvinnerne og overall topp 5 blir premiert. Førsteplassen i mai stikker av med en komplett tur til Newcastle og SJP.

Vi kommer til å stenge ligaen for nye entrys 15. september, så om du ikke har fått registrert deg enda har du enda knappe to uker å gjøre det på. Koden for å delta finner du på medlemssiden. Send oss en melding via Kontakt Oss-skjemaet under newutd.no i menyen hvis du har problemer med innlogging eller registrering.

You must be logged in to post a comment Login