Fantasy League-konkurranse med premier

Oppdatert: 09. August 2010

Selv om det har vært god pågang på fornyelse av medlemskap i supporterklubben, er det bare 20 brukere som har meldt seg på vår sponsede konkurranse Fantasy League, hvor topp 15 får premier.

Sesongkonkurransen i fjor ble veldig populær. Konkurranseforumet fikk alene over 2000 poster i løpet av sesongen, og nærmere 80 personer deltok. I år har vi imidlertid bestemt oss til å gå over til Fantasy League, som er en langt mer omfattende turnering.

Man får 100 millioner fiktive pund som man kan handle 15 spillere for, og man får poeng etter hvor bra disse utvalgte gjør det hver runde. Det gjelder å være smart på “overgangsmarkedet” og komponere et lag av spillere som er underprisede og helst ikke har noen stor skadehistorikk. Man kan også foreta bytter underveis i ligaen mellom hver runde.

Premiefordeling til topp 15
Konkurransen er eksklusivt for betalende medlemmer av Toon Army Norway. I år som i fjor vil sponse premier til de ti beste fra klubbkassa. I tillegg har vi fått inn en sponsor i Bakis som kan bidra med noen ekstrapremier.

1. plass: Ny Newcastle-drakt av Puma med navn og nummer
2. plass: Billett til fritt utvalgt Newcastle-hjemmekamp neste sesong
3-4. plass: T-skjorte med TAN-motiv
5-7. plass: To tuber med 20 tabletter i hver fra Bakis til en verdi av 99 kr.
8-10. plass: Ti Toon Army Norway-ølbrikker
11-15. plass: Fire vareprøver fra Bakis

Vinnerne av konkurransen vil bli kontrollsjekket med medlemslista ved sesongslutt, for å forsikre om at kun kontigentbetalere får premier.

Du må gå inn på Fantasy League, registrere ditt lag, gå inn på “Leagues” og taste inn koden under for å bli med i gruppen vår som heter Toon Army Norway.

Koden for å delta finner du på medlemssiden etter at du har betalt kontigenten og registrert deg her på siden.

You must be logged in to post a comment Login