– Følte jeg trengte et mål

Oppdatert: 17. February 2011

Peter Løvenkrands er svært fornøyd etter 0-1 scoringen mot Birmingham på tirsdag. Han syns selv det er lenge siden sist han scorte og at dette målet var helt nødvendig for han.Spissen klarte å score etter kun 92 sekunder mot Birmingham på tirsdag, en kamp Newcastle vant 0-2. Peter har ikke klart å score på en hel måned og har heller ikke klart å score mer enn fire mål denne sesongen. Han har også Nile Ranger og Shefki Kuqi pustenes i nakken om en plass på laget fra start.

– For meg personlig, var det bra å få et mål. Jeg trengte også dette målet, siden det har blitt en stund siden sist. Sier Løvenkrands til nufc.co.uk.
– Jeg har følt meg bra de siste kampene og traff jo tverrliggeren mot Blackburn. Men heldigvis satt den i mål mot Birmingham.

Newcastle kapret som sagt tre poeng denne kampen. Tre poeng Løvenkrands mener er viktig for laget. Han mente også at det tidlige målet ga laget selvtillit ut kampen.
– Jeg var fornøyd med å få målet, men det var også veldig bra for laget. Det ga oss selvtillit, fikk oss inn i kampen og fikk oss til å kjempe fult ut.
– Det var en god seier og vi fikk tre viktige poeng. Vi kom til kampen og trodde vi kunne klare det, spesielt etter den gode kampen mot Blackburn. En kamp hvor vi dessverre måtte ta til takke med kun et poeng.

Han sier videre at fire poeng slettes ikke er dårlig på to kamper og håper at laget kan gå inn i de neste hjemmekampene å sanke inn enda fler poeng og klatre mer på tabellen.

You must be logged in to post a comment Login