Europa uten Ba og Cissè?

Oppdatert: 19. September 2012

Papiss Cissè sliter med sykdom, og en forvirret Demba Ba var i følge ryktene ikke med på flyet som forlot Newcastle.

Det er i alle fall status i følge Daily Mirror. Cissè har i følge avisa blitt så syk at han ikke en gang blir med til kampen. Adam Cambell får dermed sjansen som erstatter for senegaleseren.

Tomålsscorer mot Everton, Demba Ba, skal i følge Daily Mirror heller ikke være på flyet ut fra England i dag tidlig. Dette kommer fram kun en dag etter at agenten hans skal ha uttalt at Ba ikke forstår hvilken rolle han er tiltenkt i klubben, etter at han har blitt plassert på benken.

– Demba Ba er et lite lam, som har mistet sin plass i Newcastle, skal angivelig ha vært agentens kommentar etter at Ba måtte tilbringe første omgang på Goodisen Park på innbytterbenken. Agent Alex Gontran skal i følge avisa også ha uttalt at hvis situasjonen fortsetter over for lang tid, vil Ba se seg om etter en annen klubb. Men han skal angivelig godta situasjonen per i dag, selv om han ikke er enig eller forstår hvorfor det ble som det ble.

Alan Pardew beroliger imidlertid Ba med at eneste grunn til at Cissè ble valgt, var av formasjonsmessige årsaker.

– Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å spille med en spiss. Da Cissè scoret for Senegal tidligere i uken, valgte jeg å gi han sjansen. Det var et par spillere til som var oppgitt over valgene. Blant annet har Obertan prestert godt på hver eneste trening, og han var sint over ikke å få starte. Jeg håper han snart kan få et innhopp og score to mål slik Ba gjorde, sier Pardew til Daily Mirror.

 

You must be logged in to post a comment Login