Er dette det nye trener-teamet?

Oppdatert: 14. September 2014

Alan Pardew skal være på vei ut døren innen en uke. Nå lanseres et spennende trener-team med blant annet Shearer som en mulighet.

Ryktene om at Steve Bruce skal være høyaktuell som erstatter for Alan Pardew kommer fra flere britiske aviser søndag. Pardews press økte ytterligere etter å ha levert en tannløs forestilling mot Southampton lørdag. Kampen endte hele 4-0 til de røde og hvite, og Newcastle var selv aldri i nærheten av å ta poeng. Resultatet medfører at klubben fortsatt står uten seier og med kun to poeng etter fire seriekamper.

– Sacked in the morning?

Lørdag etter kampen, ble det blant annet lagt ut en video av en Newcastle-supporter som direkte spør Mike Ashley om Pardew vil få sparken søndag. Eieren skal ha blitt konfrontert på vei ut av stadion etter det pinlige nederlaget. Han forholdt seg imidlertid taus i situasjonen.

Britisk presse er på sin side ikke like stille om det som skjer i klubben. I tillegg til ryktene om Bruce som manager, har også Alan Shearer blitt nevnt som en del av et nytt team som skal styre laget. Shearer er ifølge ryktene aktuell som trener, mens Bruce altså skal inneha managerrollen.

Rettferdig kritikk

Også under lørdagens kamp var tilropene fra sinte supportere sterkt til stede før og under kampen. Pardew har selv tatt kritikken mer og mer innover seg.

– Jeg ser på kritikken som rettferdig, for man kan ikke tape 4-0 som Newcastle-manager, sier han i en kommentar etter kampen.

Spørsmålet er hvor fort noe nå vil skje i Newcastle. Ironisk nok er Hull nettopp neste motstander for Newcastle. Derfor vil det være interessant om en eventuell overgang for manageren vil skje før neste serierunde. Bruce er godt kjent i nord-øst, og kommer opprinnelig fra Newcastle. Han har i tillegg vært manager for blant annet Sunderland. Bruce ble også tilbudt jobben som Newcastle-manager i 2001, men avslo den gangen tilbudet.

Også Rafael Benitez og David Moyes er nevnt som hete kandidater til å ta over managerstolen, og det virker som om Mike Ashley selv begynner å bli utålmodig.

You must be logged in to post a comment Login