Emre til Madrid!

Oppdatert: 01. June 2012

Den tidligere Newcastle favoritten Belözoglü Emre er nå klar for den spanske storklubben Atletico Madrid. Tyrkeren hentes gratis fra Fenerbache.

Dessverre for Emre, som tidligere ble kjent som” Tyrkias Messi”, ble dessverre innblandet i en rasisme sak mot tidligere Tottenham spiller Didier Zokora mot slutten av denne sesongen. Dette har fått i gang spekulasjoner om at det er den egentlige grunnen til at den tyrkiske storklubben ikke ønsket å forlenge kontrakten. Det gjør ikke saken spesielt bedre for Emre, at noe av det samme skjedde rett før han forlot Tyneside. Emre ble også beskyldt for rasistiske tilrop under en Premier League kamp i sin tid for de sort-hvite. Dette ble dog skjøvet under teppet da Emre ble solgt fra Newcastle.

Tyrkeren blir nok likevel best husket for et fantastisk mål i en kamp mot lokalrivalene Sunderland i 2005. Shola Ameobi scoret også selvfølgelig 2 mål i en kamp Newcastle vant 3-2. Men nå skal altså tyrkeren kaste sin glans over de regjerende Europa League mesterne neste sesong. Forhåpentligvis ordner tilfeldighetene det slik at vi får se Emre spille europa cup på St. James Park.

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login