Edmundsson prøvespiller for Viking

Oppdatert: 07. February 2012

Newcastle-talentet Jóan Símun Edmundsson trener med Viking denne uken. Den færøyske landslagsspissen er ikke ønsket med videre i Newcastle, og kan dermed gå gratis til Stavanger-klubben.

– Dette er en spiller vi har fulgt en stund, som vi har lyst å se nærmere på, sier Åge Hareide til Rogalands Avis, via Vikings kommunikasjonsavdeling.

20-åringen Edmundsson trener denne uken med Viking i Randaberg, og trolig vil han få prøve seg i kamp mot Bryne på lørdag. Edmundsson har fått et godt inntrykk av Tippeliga-klubben, og sier han har blitt godt mottatt av spillergruppa.

– Jeg har fått et godt inntrykk av klubben. Det er en ung spillergruppe som har tatt veldig godt i mot meg. Vi hadde en god treningsøkt i dag. Jeg liker fotballen det legges opp til, sier Edmundsson til Vikings hjemmesider.

Edmundsson prøvespilte for Newcastle i desember 2009. I februar 2010 ble han signert på lån. Avtalen ble permanent senere det året. Edmundsson debuterte for førstelaget i en treningskamp mot Norwich 25. juli 2010. Dette er forøvrig hans eneste opptreden for førstelaget. Edmundsson har 17 kamper og tre mål for reservelaget. For a-landslaget til Færøyene har han 13 landskamper og ett mål.

 

Jóan Símun Edmundsson
Født: 26.07.1991
Landslag: Færøyene (13/1)
Posisjon: Angrep
Klubber: B68 Toftir (49/10), Newcastle (Res.: 17/1, U18: 2/1), Gateshead (6/1)

 

 

Twitter: TAN_Joakim

You must be logged in to post a comment Login