Disse representerer England i Europa

Oppdatert: 20. May 2012

Gårsdagens heldige Chelsea-triumf i Champions League gjør at de blå spiller i den gjeve turneringen på Tottenhams bekostning neste sesong. For Newcastles del hadde kampen ingen betydning.

Manchester City, Manchester United og Arsenal går rett inn i gruppespillet. Det gjør også Chelsea.

Når det gjelder Europa League er det kun Tottenham som får fribillett rett inn i gruppespillet. Det er nok uansett liten trøst for Harry Redknapp & co som neppe kunne drømt om noe mer bitter måte å miste CL-billetten på.

Newcastle må gjennom den siste playoff-runden for å kvalifisere seg. Om laget blir seedet eller ikke gjenstår å se, men mye kan tyde på det. Hvis ikke kan fort lag som Stuttgart, Napoli, Inter, Sporting, CSKA eller PSV bli hinderet for Pardews menn.

Liverpool, som får sjansen i Europa League grunnet sin Ligacup-seier, starter i tredje kvalifiseringsrunde som er runden før den siste playoff-matchen.

Det er verdt å merke seg at både Aalesund, Tromsø, Rosenborg og Stabæk også er med i turneringen. De to sistnevnte starter i 1. kvalifiseringsrunde, mens Tromsø og Aalesund er blant aktuelle motstandere til Liverpool i 2. kvalifiseringsrunde.

Den første playoffkampen spilles 23. august, mens returoppgjøret går en uke senere.

You must be logged in to post a comment Login