– Derfor valgte jeg Newcastle

Oppdatert: 07. June 2014

Ayoze Perez forteller hvorfor han valgte Newcastle framfor andre store klubber.

– De fikk meg til å føle meg ønsket, sier Perez til Shields Gazette. Den 20 år gamle spissen har signert en femårskontrakt med Newcastle etter at klubben skal ha lagt 1,8 millioner pund på bordet. Spissen blir klubbens første permanent signering på 501 dager siden Moussa Sissoko i januar 2013. Etter en vellykket sesong i Tenerife i Segunda Division med 16 mål på 34 kamper fanget han speidernes opperksomhet, og både Real Madrid, Arsenal og Benfica ble koblet med spilleren.

Ayoze Perez signerte fredag for Newcastle.

Ayoze Perez signerte fredag for Newcastle.

Var ikke i tvil

Men Perez sier han ikke var i tvil om at Newcastle var det beste stedet å fortsette karrieren.

– Det har vært mange klubber som har vist interessert for meg, men dette var det mest seriøse av dem, og den som har behandlet meg best. Jeg føler meg virkelig verdsatt her. Enhver fotballspiller bør være interessert i å spille for en slik klubb som Newcastle., sier Ayoze, som spilleren foretrekker å bli kalt.

Spanjolen sier til Gazette at han føler forhandlingene har vært veldig bra og at også det var avgjørende når han skulle velge hvilken klubb han skulle gå til.

– Jeg er veldig ivrig etter å begynne å spille for Newcastle. Alle klubbene som viste interesse har vært store, men jeg må se etter mine interesser, og jeg tror jeg kan ta store steg og vokse mye som spiller i Newcastle, sier spissen.

Endelig en angriper

Newcastle-manager Alan Pardew var glad for å endelig ha en etterlengtet angriper på plass i klubben. Kritikken mot Pardew og Ashley har vært hard etter at klubben sendte hjem de innlånte spissene Remy og de Jong, samt fristilte Shola Ameobi, uten at erstattere ble hentet inn. Klubben står nærmest ribbet til beinet når det gjelder angrepsspillere, og flere bør hentes inn i løpet av sommeren om laget skal ha en seriøs sjanse til å hevde seg i kommende sesong. Og selv om 20-åringen er hentet inn med tanke på fremtiden, vil han få flere sjanser til å vise seg fram i pre-season.

– Vi er svært fornøyde med å ha Ayoze på plass, og at han valgte oss. Han hadde en veldig bra sesong i Spania i fjor, og er en spiller som vi håper å utvikle videre på Tyneside, sier manageren.

You must be logged in to post a comment Login