Demba Ba watch 31.07.2012

Oppdatert: 31. July 2012

Klokken 1 norsk tid i natt løper Demba Bas overgangsklausul ut. Dette er klausulen som gjør at Ba kan forlate klubben for skarve £7m.

Mange vil hevde at det umulig er nok tid til å få gjennomført en avtale, men det er uansett viktig å huske på at ethvert bud på £7m automatisk blir akseptert, slik at ting kan skje ekstremt raskt.

Klausulen i Demba Bas kontrakt er utarbeidet slik at spilleren selv og hans agenter vil motta betydelige andeler av en eventuell overgang og det er spekulert i at Newcastle kan bli sittende igjen med så lite som £3m for den senegalesiske angripsspilleren.

Demba Ba selv har ikke sagt mye angående saken, men de gangene han faktisk har uttalt seg, har han sagt at han er “happy” på Tyneside og at han ikke har tenkt seg noen steder. Til tross for dette skal Demba Ba ha avslått muligheten til å skrive ny kontrakt tidligere i vår hvis man skal tro ryktene som har florert. Om dette er tilfelle kan man lure på hva Bas intensjoner egentlig er…

Det er sannsynlig at Derek Llambias får noen telefoner i kveld og da er det Demba Ba som avgjør om han vil dra eller ikke. Det blir spennende å se hva ståa er når klokken slår midnatt hos OL-vertene.

 

Twitter: @Matserazzi

You must be logged in to post a comment Login