Debuchy: Vi kan fortsatt klare det

Oppdatert: 30. December 2013

Venstrebacken mener Newcastle ikke skal senke målsetningen tross søndagens tap mot Arsenal.

Newcastle var på god vei mot topp fire med syv seiere på ni kamper, men ligger i skrivende stund på en syvendeplass etter Olivier Girouds mål som gav 1-0-seier for Arsenal på St. James’ Park. Men til tross for tapet mener Debuchy at Newcastle kan nå målsetningene for sesongen, og sier i et intervju at klubben sikter høyt.

Vi kommer til å sikte så høyt opp i ligaen som vi kan, og få så mange poeng som vi klarer. Søndag var et tilbakeslag for oss, men vi må prøve å komme tilbake på sporet, og ta tre nye poeng mot West Brom.

Debuchy sluttet seg Newcastle fra Lille i januar, og innrømmer at den franske ligaen er mye mindre intens i høytiden. Men backen har tatt imot den fysiske utfordringen med åpne armer.

– Det er første gang jeg har opplevd at det jul og nyttår med fotball. I Frankrike har vi en uke, kanskje 10 dager, fri. Men det er ganske fint å få disse kampene som kommer på rekke og rad, og jeg føler meg mer enn klar til å komme ut på banen og angripe motstanderne som venter, sier venstrebacken.

You must be logged in to post a comment Login