Debuchy sagaen over?

Oppdatert: 02. August 2012

Helt siden sommeren EM-sluttspill har Newcastle vært sterkt linket til den franske høyrebacken Matheui Debuchy. Spilleren har selv uttalt at han ønsker seg bort fra Lille, og at han kan tenke seg å spille på Tyneside.

Siste del av sagaen er nå at Lille ba Newcastle komme med et siste bud før de ville legge hele saken død. Newcastle kom derfor med et nytt bud for spilleren i dag, men Lille avslo budet, for så å hevde at spilleren ikke lenger er til salgs. Dermed kan det virke som om Lille har mistet tålmodigheten med Newcastle. Etter en rekke kupp på overgangsmarkedet kan det se ut som om Newcastle denne gangen må punge ut med prisforlangende på rundt 6 millioner pund, for å ha noen forhåpninger om å skaffe seg denne spilleren.

Alan Pardew er uansett ute etter å skaffe seg ny høyreback, med tanke på at Danny Simpson stadig ikke har skrevet under på ny kontrakt. Simpson har 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt og sier selv at han ønsker å bli værende i klubben, men det ser ut til at penger er den store hindringen som alltid.

En mulighet er selvfølgelig at Newcastle rett og slett tar til fornuften og punger ut med 6 millioner pund for å sikre seg en glitrende høyreback. Derfor er det ikke sikkert sagaen er helt over enda. Det spørs å se hvor sta Ashley og co faktisk er. Dersom Pardew likevel nå skulle vende blikket sitt andre steder, er klubben linket til Ajax spilleren Gregory Wan Der Wiel. Nederlenderen har kun et år igjen av sin kontrakt, men det hevdes at Ajax vil kreve minst like mye som Lille ønsker for Debuchy. Det gjenstår fortsatt å se hva som skjer ut August-

twitter@localhero85

You must be logged in to post a comment Login