De Boer holder alle muligheter åpne

Oppdatert: 24. January 2015

Nederlenderen skal fremdeles være aktuell for Newcastle, men ikke før til sommeren.

Ryktene rundt Frank de Boer og Newcastle har surret og gått siden Pardew forlot klubben. Mange hadde avskrevet nederlenderen. Nå melder blant annet The Chronicle at Ajax-manageren fremdeles skal være aktuell for rollen som head coach i Newcastle.

De Boer, som skal være på toppen av lista over ønskede kandidater i hos Mike Ashley, sier i et intervju med Sky at han holder alle dører åpne når sommeren kommer. Det skal likevel være uaktuelt for manageren å avslutte jobben i Nederland før sesongen er over.

Liverpool og Tottenham skal også være interessert i å hente de Boer. Og manageren har tydeligvis ikke funnet seg noen favoritt så langt, men virker mer ivrig på å flytte lenger sør enn Newcastle.

– Jeg har sagt at hvis noen vil ha meg nå, så går ikke det på grunn av at jeg er i Ajax og ikke ønsker å gi meg halvveis. Men det vil være aktuelt når sesongen er over. Jeg har tidligere blitt kontaktet av både Tottenham og Liverpool, og det virket fristende den gang. Det er absolutt to klubber jeg er interessert i, sier nederlenderen i et intervju.

Newcastles administrerende direktør, Lee Charnley, bekreftet tidligere denne uken at de er midtveis i en prosess som har involvert 80 aktuelle kandidater til jobben. Ifølge Charnley er det allerede klart at klubben ikke vil gå for en “old-school manager med engelsk stil”.

Remi Garde var tidligere trukket fram som en av favorittene til stillingen, men det har blitt knyttet bekymringer til ex-Lyon mannens ønske om å ta med seg sin tidligere trenerstab til England. Disse er fremdeles under kontrakt med Ligue 1 klubben, noe som kan bety en kostbar, og med det trolig uaktuell ansettelse for Ashley. Det har også vært spekulert i om franskmannen, som fikk problemer med å takle jobben som manager i Lyon, vil kunne håndtere jobben med å lede Newcastle.

You must be logged in to post a comment Login