Coloccini: Jeg blir

Oppdatert: 06. May 2014

Newcastle-kapteinen skrinlegger alle planer om å forlate klubben.

Coloccini avviser at han forsvinner til sommeren.

Fabricio Coloccini har satt strek over alle spekulasjonene om hans framtid ved å understreke han vil blir i Newcastle også neste sesong. Den 32 år gamle midtstopperen så ut til å være på vei bort fra Tyneside i januar i fjor, og spekulasjoner har versert også etter det. Nå avskriver derimot argentineren alle rykter om at han er på vei tilbake til hjemlandet.

– Jeg kommer til å bli værende her, sier kapteinen til Shields Gazette.

Andre på vei bort

Nyheten er et løft for manager Alan Pardew, som allerede står overfor store utfordringer til sommeren. Flere av troppens profilerte spillere har allerede signalisert at de kan være på vei ut dørene, deriblant Hatem Ben Arfa og Tim Krul.

Coloccini leverte en av sine bedre prestasjoner denne sesongen, da Cardiff ble slått 3-0 sist lørdag. Men selv om den argentinske klubben San Lorenzo har ført en svært offensiv kamp for å lokke Coloccini hjem, ser de ikke ut til å kunne komme opp med et bud som gjør det aktuelt for Newcastle å diskutere et salg. Likevel legger ikke midtstopperen skjul på at han har hatt hjemlengsel.

Jeg hadde personlige problemer, da dette temaet kom opp forrige gang. Noen ganger er det tøft. Men nå er den perioden over, og jeg kommer til å være her neste sesong. Det ser jeg fram til, og jeg ønsker det beste for Newcastle.

Topp åtte

Etter å ha sikret seg topp 10-plassering i årets liga, kunne Pardew ta imot nyheten om at han vil få bonus for lagets prestasjoner. Supporterne har på sin side vist sterk misnøye med resultatene, og Coloccini lover en forbedring til neste sesong.

– Vi vil prøve å gjøre det bedre og komme minimum blant de åtte beste, sier kapteinen.

 

You must be logged in to post a comment Login