Celtic med bud på Fraser Forster

Oppdatert: 23. June 2011

Lokale journalister meldte i går kveld om at Celtic skal ha bydd på Newcastles lovende keeper Fraser Forster. I dag kom meldingen om at Newcastle skal ha avslått et bud på £1,5mill.Forster var på lån i Celtic under hele fjorårets sesong og imponerte såpass at Neil Lennon nå ønsker han på permanent basis. Forster blir sett på som et stor talent av trenerne i Newcastle, og Celtic skal ha fått beskjed om at den unge keeperen ikke er til salgs.

Newcastle gav beskjed om at Fraser ikke er til salgs for øyeblikket, men vi vil fortsette og følge situasjonen, sa Neil Lennon da budet ble kjent.

Forster spilte totalt 44 kamper for Celtic, og holdt nullen 24 ganger. Uten tvil meget imponerende, selv om mange vil si at den skotske ligaen kun består av to lag. Forster fikk også med seg et cupgull under oppholdet i Celtic.

Mange er spent på hva som skjer med keepersituasjonen i Newcastle da vi har tre solide keepere som alle ønsker å spille fast. Harper har de siste dagene også blitt linket bort fra klubben, men flere tror at klubben vil vente til senere i overgangsvinduet før de evt. foretar seg noe på keeperfronten.

You must be logged in to post a comment Login