Cabaye hyller fansen

Oppdatert: 14. August 2011

Den franske nysigneringen Yohan Cabaye var godt fornøyd etter Premier League-debuten mot Arsenal lørdag, og mener supporterne var svært delaktig i å sikre Newcastle uavgjort i sesongåpningen.

Cabaye var godt fornøyd med både prestasjon og resultat, men han var enda mer fornøyd med støtten fra hjemmefansen i det som var hans debut for Newcastle etter overgangen fra franske Lille, hvor han også startet sin karriere. Cabaye forklarer til klubbens offisielle nettside at det var en minneverdig opplevelse å løpe ut på St. James’ Park foran nær 47 000 tilskuere.

– Var det nesten 47 000? Wow! I Lille var det vanligvis 15 000. For meg var det perfekt. Jeg elsker den engelske atmosfæren og engelske fans. Newcastle-fansen er brilliante. Jeg er glad for å starte i laget, i Premier League og med den atmosfæren. Det var fantastisk.

Franskmannen gjorde altså sin debut i 0-0 kampen mot Arsenal, en kamp som på tross av få målsjanser likevel inneholdt en god porsjon kontroverser, og blant annet så Arsenals nysignering og Cabayes tidligere lagkamerat Gervinho bli utvist etter å ha klappet til Joey Barton. Men kontroversene spolerte på ingen måte Cabayes debut, og han ser nå frem mot neste helgs Wear-Tyne derby.

– Det var en god første kamp for meg og for laget, fordi Arsenal er et godt lag. Nå er jeg veldig sliten. Det var veldig hardt, men når jeg spiller flere kamper vil jeg bli bedre, og det vil bli bra for meg. Jeg vil jobbe mye for å bli mer fit. Vi har spilt en kamp og fått ett poeng, et bra poeng, og nå må vi jobbe hardt før kampen mot Sunderland neste helg. Vi må vinne der, sier Cabaye.

 

 

You must be logged in to post a comment Login