BRFC v NUFC 4-3 (eeo)

Oppdatert: 26. October 2011

Newcastle var på vei mot sesongens første tap i kveldens fjerde runde i ligacupen mot Blackburn Rovers på Ewood Park da to scoringer på overtid sørget for ekstraomganger og ulidelig spenning.

Skjærene kom skjevt ut allerede fra start da Rubén Rochina puttet 1-0 etter fire minutter med Olsson nest sist på ballen.

I andre omgang øket vertene ledelsen med en straffe forårsaket av vår nederlender i mål som Yakubu satte enkelt i det 64. minutt.

På overtid dukket imidlertid Danny Guthrie og Yohan Cabaye opp med hver sin scoring og sørget dermed for ekstraomganger i et fyrverkeri av en avslutning.

Kampen fortsatte i samme forrykende tempo i første ekstraomgang med en Gamst-scoring i det 99. minutt; et frispark som gikk via muren og i mål.

De sorte og hvite viste god moral og kom tilbake nok en gang ved Løvenkrands som satte inn en ellevemeter rett før pause etter 104 minutter.

I andre ekstraomgang viste det seg at Givets sene nettkjenning ble tungen på vektskålen og som skulle sende Blackburn videre til kvartfinalen.

newutd.no kommer med fyldig kampreferat.

You must be logged in to post a comment Login