Best er sulten på mer mål

Oppdatert: 02. August 2010

Leon Best scorte sitt første mål i Newcastle-drakta mot Carlisle for to uker siden. Han klarte også å score i lørdagens kamp mot PSV. Nå sier han at han vil fortsette å score mål for Newcastle og bevise at han er verdt de £1.5 millionene Newcastle brukte på han.

“Man kan spille bra, og ikke score. Man kan spille dårlig og score hat-trick”. Fortalte Leon Best til ChronicleLive.

Han mener at han har vært en spiller som hjelper andre til å score, istedet for å score selv. Nå vil han gjøre noe med det, han vil begynne å score mål. “Jeg må bare fortsette å finne nettet, virkelig”.

Han forteller at denne sesongen ikke gikk helt som planlagt og at han håper på en litt annen sesong nå, i Premier League.

Han innrømmer også at det er tøff konkurranse om spissplassene. Med spillere som Carroll, Løvenkrands og Shola Ameobi, er det ikke like lett å få en fast spissplass. Best mener at dette bare er bra: ” Det får det beste ut av spillere. Hvis du ikke gjør det du skal gjøre, er det alltid noen som vil være klare for å ta plassen din. Det er et lag med suksses.”

Leon Best forteller også at Newcastle aldri skulle vært i Championship, og at han håper på en topp 10 plassering i Premier League.

Det har også gått rykter om at Leon er på vei bort fra Newcastle. Men Leon sier selv at han ikke skal være noen andre steder enn på St James’ Park.

You must be logged in to post a comment Login