Ben Arfa tror på topp 4

Oppdatert: 08. August 2012

Hatem Ben Arfa sier til medier idag at han stortrives i Newcastle. Han tror også at The Magpies kan slåss om de beste plassene i Premier League kommende sesong.

 

Den energiske franskmannen var en viktig brikke i Alan Pardews kabal i fjor årets sesong, hvor de svarte og hvite havna på en sterk, men små-kjedelig 5.plass. Han har derimot ikke alltid vært garantert plass i startelleveren, men nå ser det ut til at han har funnet seg godt til rette.

25-åringen ser frem til en utfordrene sesong og vil nå en gang for alle også drepe alle rykter om at han kommer til å bli solgt fra klubben i nærmeste tid.

– Jeg er veldig glad for at jeg blir her. Fortalte Ben Arfa til Evening Chronicle.
Jeg er glad i klubben og supporterene. Jeg er glad i de og de er glad i meg.

Men franskmannen er ikke bare glad for at han er i klubben. Han har også stor tro på at han og resten av klubben endelig kan få fatt i noen betydningsfulle pokaler, og mener Newcastle er sterke nok for topp-plasseringer.

– Alle spillerne be værende. Jeg mener vi har selvtilliten og gode nok spillere til å gjøre det bra.
– Hvis vi føler oss veldig gode, kan vi få en plassering et sted mellom fjerde- og førsteplass.
– Alt er mulig og vi kan kjempe for det. Vi har gode spillere, bra stadion og fantastiske supportere.
– Men vi må ha selvtilliten på plass. Jeg tror vi kan klare det jeg sier, avslutter han.

Newcastle sin første kamp er om ikke mindre enn ti dager, så da er det bare å krysse fingrene for at mannen med gullfoten har rett. Newcastle møter Tottenham på St. James’ Park i første oppgjør i årets Premier League.

 

 

Twitter: TAN_HenrikR

You must be logged in to post a comment Login