Ben Arfa tilbake om kort tid

Oppdatert: 23. July 2011

Hatem Ben Arfa kan være tilbake allerede innen tre uker hvis man skal tro uttalelser fra spilleren selv.

Newcastle-fans hadde møtt opp på spillerhotellet etter treningskampen mot Sporting Kansas City på onsdag i håp om å få svar på når vår franske ving er tilbake. Unggutten ankom, i den anledning, på krykker og uttalte at han trodde tre uker på sidelinja ville være tilstrekkelig, og man håper derfor på at Hatem er tilbake før serieåpningen mot The Gunners.

Det er vanskelig å vite om spillerens egen vurdering vil samsvare med den man etterhvert vil få fra det medisinske støtteapparatet, men man frykter ikke lenger et langvarig avbrekk som først antydet.

Joey Barton i scoringsform

Mens lagkameratene befinner seg i USA på treningsleir, har Joey Barton tatt turen til Holland med reservene for et lite treningsopphold foran årets sesong. Der rapporteres det om god form på vår playmaker og han har notert seg på scoringslisten ved flere anledninger i sesongoppkjøringen.

Barton ga Newcastle ledelsen i det 13. minutt i kampen mot HVV Hollandia, men hjemmelaget snudde fort og gikk inn til pause med en 2-1-ledelse. Vår midtbanegeneral kunne fort ha brakt oss à jour, men brant straffe tidlig i andre omgang, og da var det en lettelse at Ryan Donaldson lyktes og reddet ett poeng med en sen utlikning.

– Uansett om du er med gutta i Holland, som jeg er nå, eller med førstelaget i USA, er nøkkelen å bli klar til 13. august. Det er hva alle har tatt sikte på, forteller en meget opplagt Joey Barton fra Holland.

kilde: chroniclelive.co.uk

You must be logged in to post a comment Login