Ben Arfa tilbake i Newcastle

Oppdatert: 05. April 2011

Franskmannen Hatem Ben Arfa var i dag endelig tilbake på Newcastles treningsfelt, etter benbruddet han pådro seg mot Manchester City i oktober.

Det Newcastle-fans har ønsket seg mest av alt siden overgangsvinduet stengte var i dag endelig et faktum. Hatem Ben Arfa retunerte endelig til Newcastles treningsfelt etter skaden. Franskmannen kom fra hjemlandet mandag kveld, og møtte på treningsfeltet tirsdag morgen.

Ben Arfa deltok i oppvarmingen sammen med resten av laget, før han gjorde en serie med løpe- og balløvelser atskilt fra resten av troppen, men under kyndig overvåking Newcastles medisinske støtteapparat.

24-åringen signerte på en låneavtale fra Marseille sist sommer, og spilte kun fire ligakamper før han ble brutalt kvestet og pådro seg et dobbelt benbrudd i bortekampen mot Manchester City i starten av oktober. Men selv på den korte tiden gjorde Ben Arfa et utrolig godt inntrykk, ikke minst da han med et glimrende langskudd avgjorde bortekampen mot Everton. Og så stort inntrykk gjorde han, at Newcastle i januar la penger på bordet for å gjøre overgangen permanent, og franskmannen signerte en kontrakt på fire og et halvt år, som holder han på St. James’ Park til sommeren 2015.

Ben Arfa var svært glad for å være tilbake på Newcastles treningsfelt.
– Det er herlig å være tilbake i Newcastle og sammen med gutta. Jeg var med på oppvarmingen i morges, og greide å gjøre en del lett trening på egenhånd, og det var godt å se resten av spillerne etter så lang tid. Jeg vil fortsette å følge mitt rehabiliteringsprogram nå som jeg er tilbake i Newcastle, og ønsker å takke fansen for deres støtte mens jeg har vært skadet. Det har vært en tøff periode uten fotball, men jeg er veldig godt fornøyd med hvordan rekonvalesensprosessen har gått, og jeg ser frem til å dra på meg den sorte og hvite drakta og løpe ut på St. James’ Park igjen.

You must be logged in to post a comment Login