Ben Arfa til 2015

Oppdatert: 05. January 2011

Hatem Ben Arfa som kom på utlån fra Marseille i fjor sommer, har nå gjort avtalen permanent. Den franske landslagsspilleren har signert en 4 1/2 års avtale med Newcastle.

På vei tilbake fra skade

Ben Arfa innledet karrieren på Tyneside strålende, men det tok en brå slutt i hans fjerde kamp for klubben da han brakk beinet mot Man.City i Oktober. Dette skjedde kun få uker etter at han frelset Toon Army med en fantomscoring borte mot Everton, og hele fotball-England fikk øynene opp for 23 år gamle Hatem. Nå er imidlertid den franske teknikkeren på bedringens vei og heldigvis skal han tilbringe de neste årene av sin fotballkarriere i vår storstue St. James Park. Ben Arfa har tidligere spilt for Marseille og Lyon i Frankrike. På sine sju sesonger i de to klubbene har han vunnet fem ligatitler og en rekke cup trofeer. For landslaget står han med 8 kamper og 2 mål, hvor hans siste kamp og scoring var på Ullevål mot Norge i August i fjor.

Støtte fra fansen

Ben Arfa ble tatt godt imot på Tyneside, og fikk også en overveldende støtte fra fansen etter at han pådro seg et stygt beinbrudd mot Man.City. På klubbens offisielle sider forteller Ben Arfa litt om hvorfor han ønsket en overgang til Newcastle.

– Jeg er veldig glad for å signere en permanent avtale med Newcastle United.
Iløpet av den korte tiden jeg har vært her, så har jeg vært glad for å kunne spille for denne klubben og deres supportere. Det er en flott klubb, og jeg er glad for at fremtiden min ligger her.

– Mens jeg har vært ute av spill har jeg fått en overveldende støtte fra fansen, og jeg ønsker å betale tilbake til dem med gode prestasjoner så snart jeg er tilbake i spill senere denne sesongen.

You must be logged in to post a comment Login