Ben Arfa ser optimistisk på EM

Oppdatert: 22. May 2012

Franskmannen er en av 26 spillere i Laurent Blancs bruttotropp til mesterskapet, og håper at hans positive form på og utenfor banen i det siste kan sikre ham en plass blant de 23 som reiser til Ukraina.

– Jeg er mer rolig nå. Jeg gjør mer for lagkameratene mine. Du lærer av hvert feiltrinn, og jeg føler at jeg har vokst mye siden jeg var 20 år gammel, sier den 25-år gamle trollmannen som spilte fantastisk for Newcastle etter nyttår.

Blanc må redusere troppen sin innen 29. mai, noe som betyr at tre spillere må pakke sekken og reise hjem fra treningsleiren i Clairefontaine i Frankrike.

– Det er klart at du tenker på om du kommer med eller ikke, men jeg håper på å bli med til mesterskapet, forteller Ben Arfa, som ikke fikk være med til verken EM i 2008 eller VM for to år siden.

Frankrike møter Island 27. mai, og hvem som får spilletid der kan gi en god indikasjon på hvem som får bli med til EM. Les Bleus skal også spille treningskamper mot Serbia og Estland, før det hele sparkes i gang den 8. juni.

Cabaye er også i troppen, men den tidligere Lille-strategen er høyst trolig sikret plass i EM-troppen ettersom han har fått mye spilletid under Blancs ledelse.

Frankrike er i gruppe med England, Sverige og vertlandet Ukraina.

You must be logged in to post a comment Login