Barton på vei til QPR

Oppdatert: 24. August 2011

Skysports melder i dag at Newcastle har gitt Joey Barton tillatelse til å prate med QPR og midtbanespilleren skal ha vært i London i dag for å forhandle om sin personlige kontrakt.Sagaen om Joey Barton har vel alle fått med seg denne sommeren og for noen uker siden fikk klubben nok og transferlistet Barton og gir han også muligheten til å forlate klubben på free transfer.

Ryktene har vært mange om hvilke klubber som er interessert. Arsenal, Tottenham, Stoke og West Ham har vært nevnt, men nå ser det altså ut som om det er QPR som trekker det lengste strået. Klubben har nettopp blitt kjøpt opp og ryktene sier at Barton vil bli tilbudt en 4-års kontrakt med £60,000 i uka.

QPR har fått en variabel start på sesongen med et braktap og 0-4 hjemme mot Bolton i første serierunde. Deretter tok de en meget sterk 1-0 seier borte mot Everton før de i går røk ut av Ligacupen mot lille Rochdale. Mange har spådd at klubben vil få det tøft i PL denne sesongen, men henter de Joey Barton vil de ihvertfall styrke sjansene sine betraktelig for å overleve.

You must be logged in to post a comment Login