Barton fyrer på alle plugger

Oppdatert: 08. April 2011

Joey Barton har ikke akkurat ligget på latsiden denne uken. Med flere sitater fra et intervju med det franske fotballmagasinet So Foot, har han mildt sagt vekket oppsikt.

Joey puster nytt liv i Dabo-saken

Vår dødballspesialist var for fire år siden involvert i en konfrontasjon på Man Citys treningsanlegg som blant annet endte i sykehusinnleggelse for Ousmane Dabo, en anmeldelse, fire måneders betinget fengselstraff, 200 timers samfunnstjeneste og seks kampers karantene fra FA. Barton snakker for første gang ut om denne hendelsen og gir sin versjon av saken.

En bitter Joey Barton avslører at han gjerne skulle sett de to kamphanene løse tvisten innad i klubben og han føler Dabo overreagerte da han besluttet å anmelde den Liverpool-fødte mannen for legemsbeskadigelse.

– Jeg har aldri presentert min side av saken, men sannheten er at han startet krangelen, mens jeg avsluttet den, fortalte Barton i et intervju med So Foot.

Helt ærlig, Ousmane er en liten feiging. Det var han som slo meg bakfra med sin hånd.

Barten borte på Barton?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

– Helt ærlig, Ousmane er en liten feiging. Det var han som slo meg bakfra med sin hånd.

– Når han gjorde det, slo jeg ham tilbake. Det skjedde på et blunk, bang, bang, bang, bang og det hele var over. Men jeg er ikke et monster. Jeg liker ikke å slåss, men det er menneskelig å forsvare seg selv.

Barton forteller at problemet i etterkant lå i hans egen respons på Dabos ene slag. Ifølge midtbanegeneralen fulgte han opp med tre slag. Han innrømmer at det ikke var det beste motsvaret, men forklarer det med at han vokste opp i gata og når man ble angrepet, forsvarte man seg, og når man slåss, fantes det ingen regler.

Dabo tilbakeviser Bartons versjon

Ousmane Dabo benekter at det var han som slo først og mener Barton var den som utøvde vold.

– Jeg hadde ryggen vendt mot ham når han angrep og slang en høyre i retning hodet, som en feiging, forteller Dabo.

Den tidligere City-spilleren mener han ble slått ut og at Barton da satte seg opp på ham og tok tak i hans hode og slo minst ti ganger med høyre knyttneve.

– I en rettferdig mann-mot-mann, er det umulig for denne fyren – som er halvparten så liten – å kunne slå meg helseløs med ett slag.

– Det var alt annet enn fair.

kilde: Skysports

 

You must be logged in to post a comment Login